Znanje bez granica A – Sufinanciranje odlaska na međunarodne skupove
  • Objavljeno:
  • 03.05.2017.


Tema/sektor: Obrazovanje, Ostalo, Civilno društvo
Datum otvaranja natječaja: 03.05.2017.
Rok za prijavu: 10.11.2017.
Prijavitelji: Udruge
Natječajna dokumentacija: Preuzmite datoteku

Cilj: podrška sudjelovanju predstavnika i predstavnica udruga u Republici Hrvatskoj na međunarodnim skupovima, čime se potiče stjecanje i razmjena znanja, vještina i iskustava potrebnih za aktivno i poduzetno djelovanje u zajednici i društvu, te suradnja i umrežavanje organizacija civilnoga društva na europskoj i međunarodnoj razini.

Na ovaj Poziv moguće je poslati prijavu za inicijalnu suradnju za provođenje razmjene znanja kroz sudjelovanje na međunarodnim skupovima.

Prihvatljivi prijavitelji: udruge registrirane u Republici Hrvatskoj.

Prihvatljivi troškovi: 
–  troškovi prijevoza (vlak, autobus, zrakoplov – ekonomska klasa);
– troškovi smještaja;
– kotizacija za sudjelovanje na skupu.

Udruga mora osigurati 30% od ukupnih troškova sudjelovanja te obvezno navesti izvor sredstava i odgovarajuće iznose u prijavnom obrascu (npr. drugi hrvatski ili inozemni donatori, sponzorstva, ostala sredstva udruge i sl., no ne uključujući individualne donacije), kao i kontakt-podatke tih izvora. Također, u kategoriji ‘Troškovi pripreme izlaganja’ moguće je tražiti najviše do 10% ukupne vrijednosti proračuna.

Prijave će se zaprimati kontinuirano, odnosno do isteka ukupno planiranoga iznosa za podrške u 2017. godini, počevši od 3. svibnja 2017. godine, a najkasnije do 10. studenog 2017. godine, s tim da se događanja mogu odvijati najkasnije do 15. prosinca 2017. godine.

Rok prijave: rok za podnošenje prijava je najmanje 30 dana (datum poštanskog žiga) prije najavljenog datuma održavanja skupa.

Ukoliko su vam potrebne konzultantske usluge za ovaj natječaj javite se na info@eu-projekti.com.